Etelä-Tapiolan lukion alumnit ry

Etelä-Tapiolan lukion alumnit ry, tuttavallisemmin Etis Alumni, perustettiin 30.5.2013.

Lukion viidentenä kymmenentenä juhlavuotena syntyi kollektiivinen idea alumniyhdistyksen perustamisesta Etelä-Tapiolan lukiolle. Yhdistys perustettiin puolisen vuotta ideaa pureskeltuamme. Perustamiskirja kirjoitettiin etisalumnin, Espoon kaupunginjohtajan Jukka Mäkelän johdolla 30. toukokuuta 2013. Yhdistyksen hallitus toivottaa kaikki Etelä-Tapiolan lukiosta valmistuneet tervetulleiksi yhdistyksen jäseniksi.

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä jokainen Etelä-Tapiolan lukion entinen opiskelija tai vaihto-opiskelija. Yhdistyksellä voi myös olla kannatusjäseniä. Kannatusjäseneksi voi liittyä henkilö, joka haluaa tukea ja kannattaa yhdistyksen toimintaa ja tavoitteita. Myös yritys tai yhteisö voi olla kannatusjäsen.

Etelä-Tapiolan lukion alumnit ry:n tarkoituksena on toimia Etelä-Tapiolan lukiossa ja sen edeltäjissä opiskelleiden ja lukion henkilökuntaan kuuluvien tai kuuluneiden keskinäisenä sekä heidän ja lukion välisenä yhdyssiteenä, edistää elinikäistä oppimista ja tukea mahdollisuuksiensa mukaan aatteellisesti ja taloudellisesti lukion opiskelijoita sekä lukiossa harjoitettavaa opetustoimintaa ja yhteiskunnallista aktiivisuutta.

Yhdistyksen tarkoituksena on järjestää alumni-iltoja, kokouksia, koulutuksia, seminaareja, juhlia ja muita vastaavia tapahtumia, jakaa stipendejä sekä toimia muilla näihin rinnastettavilla tavoilla. Vuonna 2013 toiminnan painopiste on jäsenhankinnassa ja Etelä-Tapiolan lukion juhlavuoden muistamisessa.

Mukavia aikoja muistellen ja vanhoihin koulukavereihin törmäillen,
Etisalumnin hallitus

Länsiväylä: Etelä-Tapiolan lukion alumnit ry perustettiin